Modern Antiqariaat: studihd                                       Dirk de Wit  design

                                                                                                                           

Diverse afiches of posters                                         Designbemiddeling   

 

                                                                                     

U  bent  op  afspraak  altijd  vrijblijvend

welkom   in    studio   HD    Arnhem.  

 

KLIK OP DE FOTO VOOR EEN VERGROTING.

 

AGNES CANTA                                 

 

KIJK VIA HET HOOFMENU BIJ AFFICHES: onder kijk meer zult u circa 200 afiches kunnen bekijken in een willekeurige volgorde. De onderwerpen bestaan uit: architectuur, dans, diverse, design in de breedste zin van het woord, glaskunst, kunst en toneel.

 

Door op de getoonde foto's te klikken worden ze vergroot afgebeeld. klik op grijze i daar staat een summiere verantwoording van het onderwerp, de ontwerpers afmeting en de prijs. Studio HD gaat altijd uit van een basisprijs uitgedrukt in bieden vanaf. 

    Komt u een rood kader of rode tekst tegen betekend dat betreffend affiche verkocht is      Komt een groene tekst tegen dan is het een reservering.     Paars staat voor een nieuwe toevoeging.      Geel kwartaal voordeelprijs aanbieding.

 

Studio HD is één van de kleinste moderne antiquariaten van Nederland, daarmee wil ik zeggen dat het mensenwerk is en blijft. Het kan voorkomen dat een reservering te laat van de groene tekst wordt voorzien. Bij voorbaat mijn excuus. Alle genoemde prijzen zijn gebaseerd op de huidige marktwaarde. Studio HD behoud zich het recht voor, om in bepaalde omstandigheden in te gaan op lager bod.

 

   Bij reservering langer dan 14 werkdagen vraagt studio HD om een aanbetaling van 25% of een nader overeengekomen bedrag. Gratis voor een periode van 3 maanden, verlenging is mogelijk in gezamelijk overleg. Bij reservering altijd de gele code gebruiken. Bijvoorbeeld (A/DW.30) dit om misvestanden te voorkomen.

 

Verzendkosten staan meestal genoemd en zijn voor de koper. De verzending vind pas plaats als de totale kosten zijn overgemaakt. Soms worden adverten-ties niet verzonden en dienen na schriftelijke afspraak gehaald te worden in studio HD Arnhem en contant betaald te worden. Correspondentie bij voorkeur via uw eigen e-mail adres.

                                                 

                                                                            Vriendelijk groet,

                                                                            Dirk de Wit de

                                                                            ware liefhebber.